Servicii

Ultra Vision ofera un pachet complex de servicii dedicat sectorului bugetar sau afacerii tale. Indiferent de domeniul pe care se concentreaza proiectele demarate in parteneriat cu compania noastra, iti garantam solutii inovative, personalizate si servicii de cea mai inalta calitate.

Solutii software custom dedicate business-urilor – Cauti solutii de software pentru afacerea ta insa nu te satisfac pachetele de programe deja existente pe piata? Ai nevoie de solutii dedicate care sa poata fi direct integrate pe domeniul tau de activitate si special concepute pentru nevoile exacte ale business-ului tau si a modului in care tu vizualizezi dezvoltarea si evolutia acestuia? Ultra Vision iti pune la dispozitie o echipa tanara, dinamica, ce nu se afla niciodata in pana de inspiratie cand vine vorba de solutii software dedicate. Daca ceea ce tu iti doresti nu exista pe piata sau daca ti s-a spus ca nu exista solutii, echipa noastra aduce capacitatea de inovatie a unor minti ce gandesc ca totul este posibil pentru a realiza exact solutia de care afacerea ta are nevoie, in varianta cea mai simpla si practica.

Solutii business pentru sectorul bugetar – Sectorul bugetar este un domeniu inca putin explorat de catre companiile de IT. Ultra Vision urmareste sa creeze solutii practice pentru insitutiile bugetare cu scopul de a scadea volumul de munca cu care se confrunta functionarii de stat si a eficientiza modul in care se desfasoara activitatea pe parte manageriala. Softul SCIM, cel mai mare proiect de acest gen demarat de Ultra Vision, a fost lansat in luna martie a anului 2013 si reprezinta cel mai bun exemplu asupra modului in care echipa noastra lucreaza in acest domeniu, punand accentul pe gasirea de solutii prin aplicatii simple, utile si intuitive pentru instituiile bugetare.

Cercetare de piata – Echipa Ultra Vision isi foloseste expertiza solida acumulata de-a lungul timpului si in cercetarea de piata, pentru a va livra solutiile cele mai eficiente de studiu aprofundat al domeniului dumneavoastra de activitate si in realizarea celor mai viabile strategii de business. La realizarea cercetarilor de piata si a studiilor de cercetare, utilizam cele mai adecvate solutii de colectare a datelor din teren, acestea trecand printr-un proces riguros de interpretare si analiza, fiind in final transpuse in informatii relevante pentru fundamentarea si implementarea strategiilor urmarite.