Despre noi

Ultra Vision a pornit de la ideea unei echipe tinere, mereu gata pentru provocari de genul celei de a lua design-ul web si a duce aceasta afacere de viitor un pas mai departe. Am inceput prin a ne ocupa de pagini web, web design si optimizare, reusind sa ne construim incet dar sigur, un portofoliu ce ne-a permis sa ne ridicam la nivelul propriilor asteptari si sa continuam pe drumul autoimpus al perfectionarii. Singura promovare de care consideram ca o echipa cu adevarat eficienta are nevoie este cea a clientilor multumiti, astfel lasam proiectele de succes sa vorbeasca de la sine.

Am refuzat inca de la inceput sa facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care le oferim si astfel am reusit sa cladim cu fiecare proiect in parte o baza solida pentru idealuri mai indraznete.

Infiintata in 2008, Ultra Vision este inca o companie tanara, insa nu lipsita de experienta. In toti acesti ani de activitate am invatat sa comunicam, sa lucram in echipa, sa gasim solutii acolo unde ele par ca nu exista si sa gandim diferit pentru a aduce servicii de IT de o calitate superioara celor deja existente pe piata.

Tot din nevoia permanenta de autodepasire am trecut de la web design si optimizare SEO la servicii mult mai complexe de dezvoltare a unor aplicatii si software custom pentru sectorul de afaceri si cel bugetar.

In anul 2013 am lansat primul dintr-o serie de softuri dedicate institutiilor bugetare.

SCIM (Soft Control Intern Managerial) a fost solutia noastra pentru volumul titanic de munca in fata careia au fost pusi functionarii publici odata cu aprobarea unui ordin ce dicta implementarea a 16 noi standarde de control intern managerial. Bazandu-ne pe inovatie si conceptia ca solutiile cele mai simple sunt adesea si cele mai eficiente, am creat o aplicatie care este folosita in momentul actual in toata tara de institutii bugetare de toate tipurile, de la primarii, la scoli si spitale.

Echipa Ultra Vision nu crede in ideea de “nu se poate”. Asteptam mereu provocari imposibile pentru a demonstra ca solutiile se gasesc intotdeauna pentru cei care le cauta.

Echipa Ultra Vision