Ultra Vision

Suntem pe piata inca din anul 2008 si punem mereu accentul pe initiativa, inovatie, pe promovarea unor idei cu adevarat utile, usor aplicabile, in contextul crearii de software custom dedicat afacerilor sau sectorului bugetar. Echipa UltraVision trateaza fiecare nou proiect drept o provocare si o oportunitate de a ne dezvolta, a continua sa evoluam, pentru ca fiecare pas facut sa fie un pas in plus pe drumul catre perfectionare. Cu un portofoliu bogat de web building, web design si programare de software custom, echipa UltraVision a reusit sa se impuna pe piata de IT ajungand in punctul in care singura recomandare de care consideram ca avem nevoie este cea oferita de clientii nostri.

Gr8 SCIM dedicat institutiilor bugetare de toate tipurile, de la primarii pana la scoli si spitale, este cel mai clar exemplu al tipului de proiecte complexe pentru care UltraVision are competenta si experienta necesara. Dezvoltarea de solutii practice, personalizate si software-uri custom este doar un aspect al activitatii echipei.

Alaturi de solutiile de software aplicate si adaptate pentru integrarea afacerilor si a sectorului bugetar din Romania, UltraVision ofera si servicii de web design de cea mai inalta calitate pentru crearea unor pagini care sa reprezinte cu adevarat cartea de vizita electronica a afacerii tale.

Apeland la serviciile UltraVision ai garantia ca vei colabora cu:

– o echipa tanara, dinamica, cu o bogata experienta in domeniu si deschisa la noi provocari.

– o echipa gata sa ofere consultanta de specialitate pe domeniul oricarui tip de proiect pentru dezvoltarea de solutii practice, personalizate, perfect adaptabile business-ului si nevoilor tale.

– o echipa ce pune accent pe permanenta comunicare cu clientul pentru realizarea proiectului in functie de ideile si asteptarile sale.

– o echipa ce exceleaza prin capacitatea de inovatie si de a crea solutii acolo unde acestea nu exista.

– o echipa a carui obiectiv principal este calitatea produsului finit.